Achter de opgroeiwinkel

drs. Janneke de Heus (1973) is orthopedagoog/trainer en oprichter van de Opgroeiwinkel. Sinds 1999 werkt ze met gezinnen met uiteenlopende vragen. Ze heeft als gedragswetenschapper in de residentiele en ambulante jeugdzorg gewerkt en vanaf 2007 werkt ze als vrijgevestigde orthopedagoog. Ze is gespecialiseerd in Triple P, KIES en ACT (acceptance & commitment therapy). Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen.

 

Sylvia Bremen (1979) is HBO-pedagoog en werkt sinds december 2011 bij de Opgroeiwinkel. Zij is werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg en in de kinderopvang. Binnen de Opgroeiwinkel geeft ze verschillende trainingen op het gebied van sociale vaardigheden, weerbaarheid en faalangst aan kinderen en jongeren. Sylvia woont in Arnhem met haar partner en dochter.

Monique Samsen is psycholoog, ervaren ACT therapeut en samen met Janneke geeft zij de training Durf te leven aan jongeren.

 

De Opgroeiwinkel is geregistreerd bij de NVO (Nederlandse Vereniging Onderwijskundigen en Pedagogen) als basis-orthopedagoog met diagnostiek aantekening en werkt volgens diens beroepscode. Binnen de Opgroeiwinkel gelden Algemene voorwaarden zoals die door de NVO zijn opgesteld. 

De Opgroeiwinkel is aangesloten bij NVPA, CRKBO (Centraal register Kort Beroepsonderwijs),  Triple PKIES en de Belgisch Nederlands ACT- therapeuten vereniging ACBS-BeNe.

[sluiten]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief: